Oracle Cloud Advies

15-02-2016 • Transfer Solutions

Your Transfer to the Oracle Cloud

Over de voordelen van de cloud zijn misschien al miljoenen woorden geschreven. De cloud is volgens velen oneindig schaalbaar, oneindig flexibel, kostenefficiënt èn veilig. Dit marketinggeweld heeft ervoor gezorgd dat het concept bij nagenoeg iedere organisatie wel op de agenda staat. Maar bent u al echt Cloud ready? Weet u welke delen van uw ICT architectuur naar de Cloud zouden moeten kunnen? En moet dat dan naar een Private Cloud omgeving of naar de Oracle (public) Cloud? En weet u ook wat uw businesscase dan mogelijk is?

Vanwege onze expertise op het gebied van Oracle-infrastructuren en -architecturen en onze kennis van de Oracle Cloud, is Transfer Solutions bij uitstek geschikt voor u bij het opstellen van een advies inclusief een businesscase.

SaaS? IaaS? DaaS? Burnrate? Cloud credits?

Oracle in de cloud kan voor uw bedrijfsvoering een aantrekkelijke optie zijn. Dat hangt van heel veel facetten af die u wellicht zelf goed weet in te schatten maar waarbij Transfer Solutions u ook graag van advies wil voorzien of eventueel van een second opinion. Mocht u tot de conclusie komen dat Oracle Cloud echt nu interessant voor u is, dan volgt vervolgens besluitvorming over heel specifieke keuzes in het licentiemodel voor deze diensten. Transfer Solutions wijst u daarbij graag de weg.

Oracle Cloud Scan

  • Wilt u weten of en wanneer Oracle Cloud voor uw omgeving interessant kan zijn?
  • Staat u bijvoorbeeld nu voor de keuze om nieuwe hardware aan te schaffen?
  • Of nieuwe licenties?
  • Of moet er een nieuw project worden gestart?
  • Denkt u na over een mogelijke failover-voorziening?
  • Of wilt u in algemene zin weten of delen van uw omgeving op een gunstige manier naar de Cloud zouden kunnen?
  • En is voor u nog de vraag hoe dit technisch werkt en of het wel mogelijk is?

Onze adviseurs leggen uw infrastructuur langs de Cloud-lat en laten u in een bondig rapport duidelijk zien waar u eventueel mogelijkheden heeft om naar de Cloud te gaan, inclusief de voordelen daarvan. Daarbij geven zij een advies vanuit een technische dimensie, maar wordt dit advies ook voorzien van een rekensom: de financiële business case. Lees meer op www.transfer-solutions.com/ 

Oracle cloud workshop

Workshop: Oracle Cloud