Advanced Traditional Web Developer Boot Camp

We gaan ervan uit dat u enkele maanden intensief met OutSystems development hebt gewerkt. Maar voor die leergierige ontwikkelaars die OutSystems expert willen worden, hebben we de kennis en ervaring van onze topconsultants gedestilleerd tot een geweldige 5-daagse, hands-on cursus. U gaat veel meer doen dan alleen het goed onder de knie krijgen van het ontwikkelen met OutSystems. U gaat leren hoe u OutSystems volledig tot zijn recht kan laten komen tijdens het bouwen van kwalitatief hoogstaande, goed functionerende en schaalbare webapplicaties.

Ook mag u gratis en voor niets een poging wagen om uw Professional Traditional Developer certificaat te bemachtigen!

INSCHRIJVEN

U leert

Oplossings-architecturen, geavanceerde ontwikkel- en integratiepatronen; Geavanceerde UI met thema’s, CSS en JavaScript; Functionaliteiten; Schaalbaarheid en Testen. Door middel van een serie uitdagende instructies, hands-on opgaven en discussies wordt u opgeleid tot een begenadigd OutSystems ontwikkelaar. Dit is allesbehalve een theoretische cursus, u zult juist 70% van de tijd zelf aan het werk zijn.

  • uw architectonische vaardigheden verbeteren
  • begrijpen van ontwikkelpatronen en best practices
  • omgaan met functionaliteiten en schaalbaarheid
  • Veel voorkomende integratiescenario’s bestuderen
  • alle geavanceerde vaardigheden en de benodigde hands-on ervaring eigen maken om een OutSystems superster te worden

Wat staat er op de agenda?

  • Dag 1 Oplossings-architectuur I – het begrijpen van het concept van 4-laags architectuurontwerp, voorbeelden bekijken en er zelf ervaring mee opdoen.
  • Dag 2 Oplossings-architectuur II – een duik in de diepten van geavanceerde architectuur en integratie patronen. Leren over het beschikbare gereedschap voor validatie en reparatie van bestaande architecturen.
  • Dag 3 Bullet-proof maken van je applicaties – leren hoe je de beveiliging en prestaties van je applicatie kunt verbeteren met behulp van het bestuderen van bestaande, praktische scenario’s. Waaronder enorme dataverwerking.
  • Dag 4 Bedrijfsprocestechnologie – leren implementeren, monitoren en beheren van bedrijfsprocessen. Je leert begrijpen waar deze technologie toegepast kan worden in daadwerkelijke scenario’s.
  • Dag 5 Gebruiksvriendelijkheid – u leert over de concepten en het gereedschap voor gebruiksvriendelijke applicaties. U ziet hoe je dit in de praktijk kunt testen voor meer gebruiksgemak.
Inschrijven

Doelgroep

Je hebt enkele maanden intensief met OutSystems development gewerkt en wil je kennis en vaardigheden vergroten. Architecten die al een OutSystems ontwikkelaars Boot Camp hebben gevolgd en nog beter willen weten hoe OutSystems hoogwaardige webapplicaties levert.

Inschrijven

Prijs per persoon

€ 3.250,- (exclusief BTW)

Duur van deze cursus

5 dagen

Cursusdata

13 - 17 maart 2023
22 - 26 mei 2023

De docent

image

"Ik ben als OutSystems consultant in dienst bij Transfer Solutions. De uitstapjes naar het lesgeven zijn daar een prachtige aanvulling op."

Robert Hantink

Deel deze training

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail