Mobile for OutSystems Developers Boot Camp

Speciaal voor diegenen die ervaren zijn met de voorgaande versies van OutSystems, focust deze 3-daagse cursus* op de nieuwe mobile applicatieontwikkelingsmogelijkheden in OutSystems. Dit boot camp benadrukt “thinking mobility,” en laat u zien hoe OutSystems 10 het mogelijk maakt om snel apps te ontwikkelen en hoe u deze moet publiceren in de app stores. U leert om hoogwaardige gebruikersinterfaces te maken met updatet Silk patronen, hoe u met geavanceerde interactiepatronen de offline variant kunt vormgeven en hoe u plug-ins kunt bouwen en gebruiken voor het benaderen van de sensoren en native capabilities van het apparaat. U leert ook hoe eenvoudig het is om apps te testen door middel van het bouwen van het native mobile application package en het installeren op het apparaat!

*prijs inclusief examen

INSCHRIJVEN

U leert

Mobile applicatieontwikkeling met OutSystems. Geholpen door een reeks instructies, hands-on opgaven en discussies, ga je leren hoe je mobile applicaties ontwikkelt, door zelf een applicatie te bouwen vanaf nul.

  • hoe u hoogwaardige mobile applicaties kunt ontwikkelen met OutSystems
  • een mobile applicatie ontwikkelen, gebruikmakend van het nieuwe OutSystems 10 gereedschap
  • focussen best practices bij het ontwikkelen van een mobile app
INSCHRIJVEN

Doelgroep

Ontwikkelaars die ervaren zijn met OutSystems en willen leren over mobile applicatieontwikkeling in OutSystems. Architecten die beter willen begrijpen hoe OutSystems mobile applicaties levert. Projectmanagers die leiding geven aan een OutSystems mobile ontwikkelingsproject.

Voorkennis

Kennis van Developing OutSystems Web Applications Boot Camp wordt voorondersteld.

INSCHRIJVEN

Prijs per persoon

€ 1.770,- (exclusief BTW)

Duur van deze cursus

3 dagen

Cursusdata

12 - 14 oktober 2020
7 - 9 december 2020

Deel deze training

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail