Hoog slagingspercentage OutSystems Developer Boot Camp

24-03-2016 • Mariette van Pinxteren

Afgelopen week heeft een groep van 8 ontwikkelaars de OutSystems Developer Boot Camp gevolgd. Hoewel het examen behoorlijk pittig is, slaagt 92% van onze cursisten in 1 keer voor het certificeringsexamen.

Transfer Solutions is dé opleider van Nederland als het gaat om OutSystems- on- Oracle-trainingen. U schuift aan bij experts uit het veld die u persoonlijk en informeel voorzien van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft.

OutSystems Developer Boot Camp

In deze cursus komen de belangrijkste mogelijkheden van dit ontwikkel platform aan bod. Hierbij wordt vooral aangegeven welke features wel of niet van belang zijn, hoe ze in de praktijk worden toegepast, en op welke wijze met OutSystems ontwikkeld dient te worden. Vervolgens wordt door de deelnemers stap voor stap een realistische OutSystems -applicatie gebouwd zodat de opgedane kennis meteen in praktijk wordt gebracht.

Training is van maandag tot en met donderdag, na een week is op vrijdag de examentraining en het Associate Developer certification examen.

Wilt u weten of het OutSystems ontwikkelplatform iets voor u is of wilt u een inhouse training of andere data neem dan contact op.