Hoog slagingspercentage OutSystems Developer Boot Camp

24-03-2019 • Transfer Solutions

Afgelopen week heeft een groep van 8 ontwikkelaars de OutSystems Developer Boot Camp gevolgd. Hoewel het examen behoorlijk pittig is, slaagt 92% van onze cursisten in 1 keer voor het certificeringsexamen.

Transfer Solutions is dé opleider van Nederland als het gaat om OutSystems trainingen. U schuift aan bij experts uit het veld die u persoonlijk en informeel voorzien van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft.

OutSystems Developer Boot Camp

De Reactive Developer Boot Camp is een 5-daagse training die, op locatie, of op aanvraag remote, door een gecertificeerde trainer wordt gegeven. De cursus wordt in het Nederlands gegeven op basis van Engelstalig cursusmateriaal. In deze cursus maakt u kennis met reactive app ontwikkeling met OutSystems.  In deze cursus leert u de grondbeginselen van het ontwikkelen van reactive web en mobiele applicaties, bijvoorbeeld hoe modelleert u data en business logica, hoe maakt u een User Interface ontwerp, hoe beheert u de Lifecycle van een applicatie, en nog veel meer. We zorgen ervoor dat u hands-on ervaring opdoet in de OutSystems Development omgeving. 

Wilt u weten of het OutSystems ontwikkelplatform iets voor u is of wilt u een inhouse training neem dan contact op.