Over Transfer Solutions

Vanaf 1995 levert Transfer Solutions onafhankelijk en verticaal maatwerk op het gebied van Oracle-oplossingen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Oracle en OutSystems-expert van Nederland. De meer dan 200 medewerkers hebben een nuchtere kijk op de wereld en een passie voor IT. Deze passie delen onze mensen maar al te graag met anderen. Dat zijn uiteraard onze klanten, maar ook deelnemers aan onze trainingen en cursussen. Onder de vlag van Transfer Solutions Education geven veel van onze consultants, ontwikkelaars en DBA’s cursussen in OutSystems, Oracle, Java en aanverwante onderwerpen.

Kennis delen
Transfer Solutions is geen doorsnee aanbieder van opleidingen. Kennis delen zit in ons DNA. Leren moet in onze optiek niet alleen heel praktisch zijn, maar ook plaatsvinden in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Onze klanten herkennen dat. Vele komen regelmatig terug of raden onze trainingen aan bij collega-bedrijven.

Praktijkgericht
Alles wat deelnemers bij de Boot Camp trainingen van Transfer Solutions Education leren, is de volgende dag direct in het eigen bedrijf toe te passen. Is er tijdens een training een detailvraag die de docent van een groep niet direct kan beantwoorden, dan haalt hij er een collega bij die in de betreffende materie zit en direct antwoord kan geven. Onze docenten zijn niet, zoals bij veel opleiders, passanten die een training verzorgen en daarna niet meer beschikbaar zijn voor vervolgvragen. Zij werken dagelijks als consultant, ontwikkelaar of DBA bij een klant en weten dus wat er in de praktijk speelt. Deelnemers kunnen ook na een training bij ons terecht met hun vragen. Wij geven antwoord. Altijd.

Flexibel
In plaats van een rigide jaarschema met in beton gegoten cursusdata hanteert Transfer Solutions Education een flexibele aanpak, waarbij het doel altijd is om klanten zo goed en snel mogelijk te bedienen. Als het moet organiseren we gemakkelijk een groepstraining binnen een week, of zelfs een individuele training binnen een dag als een klant echt met de handen in het haar zit. Ook adviseren we klanten, indien nodig, op het gebied van hun trainingsbehoeften op de korte en wat langere termijn. Zo voorkomen we dat klanten plotseling zonder de juiste kennis komen te zitten. Dat is een prettig idee nu technologie steeds complexer wordt.

Meer weten over wat Transfer Solutions Education voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.