Examens

OutSystems Examens

Het OutSystems-certificeringsprogramma is opgezet om een ecosysteem van bekwame professionals te bevorderen om hoogwaardige kwaliteitsoplossingen te leveren. We certificeren individuen op kennis praktijkervaring.

Het certificeringsprogramma omvat een reeks certificerings- en specialisatie-examens. Certificeringsexamens zijn ontworpen om individuen en teams te certificeren als OutSystems-professionals voor verschillende vaardigheidsniveaus en rollen. Specialisaties zijn kortere examens gericht op specifieke onderwerpen of gebieden, resulterend als het uiteindelijke resultaat voor een rol of ervaringsniveau, of als een pad om een nieuwe certificering te behalen. In de trainingskalender staan alle examens overzichtelijk op een rijtje.

Het certificeringsprogramma omvat een reeks certificerings- en specialisatie-examens. Certificeringsexamens zijn ontworpen om individuen en teams te certificeren als OutSystems-professionals voor verschillende vaardigheidsniveaus en rollen. Specialisaties zijn kortere examens gericht op specifieke onderwerpen of gebieden, resulterend als het uiteindelijke resultaat voor een rol of ervaringsniveau, of als een pad om een nieuwe certificering te behalen.Klik hier om de poster te bekijken: alle opleidingspaden en examens in één overzicht.