OutSystems - platform

Om uw OutSystems-technologiekennis te verbeteren volgt u een cursus die aansluit op wat er in de praktijk gebeurt. Oftewel: bij docenten die dagelijks werken met OutSystems.

Transfer Solutions is OutSystems Global Training-partner met focus op de Benelux en de Scandinavische landen. Transfer Solutions heeft meer dan 25 jaar ervaring in IT-training. Met meer dan 200 medewerkers heeft Transfer Solutions een enthousiaste en pragmatische benadering van IT. We delen dit enthousiasme graag met onze klanten en partners.

Ook uw examen kunt u bij ons doen. Transfer Solutions is sinds 2020 Private OutSystems Certification Center. Voordeel is dat u zelf geen omkijken hebt naar alle regels en maatregelen die u moet nemen om het examen af te leggen; alles wordt geregeld! Vraag u (her) examen voucher aan via training@transfer-solutions.com.

Het certificeringsprogramma omvat een reeks certificerings- en specialisatie-examens. Certificeringsexamens zijn ontworpen om individuen en teams te certificeren als OutSystems-professionals voor verschillende vaardigheidsniveaus en rollen. Specialisaties zijn kortere examens gericht op specifieke onderwerpen of gebieden, resulterend als het uiteindelijke resultaat voor een rol of ervaringsniveau, of als een pad om een nieuwe certificering te behalen.Klik op de pdf om de poster te bekijken: alle opleidingspaden en certificeringen in één overzicht.