OutSystems Jump Start

Ontdek de wereld van Low Code tijdens onze inspirerende workshop van een halve dag ( 09.30 uur – 13.00 uur) met onze deskundige OutSystems-instructeurs. Deze unieke kans stelt je in staat om direct in actie te komen bij het creëren van krachtige bedrijfsapplicaties.

Wat kun je verwachten?
Interactieve demo’s die je de ins en outs van het OutSystems-platform laten zien.

  • Praktische oefeningen om je vaardigheden te verbeteren en direct resultaten te boeken.
  • Volop gelegenheid voor vragen en antwoorden, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt.

Aan het einde van deze boeiende sessie, ken je de mogelijkheden van OutSystems, en begrijp je hoe deze technologie jou en je team kan ondersteunen bij het plannen, ontwikkelen, aanpassen, implementeren en beheren van bedrijfsapplicaties. Het beste van alles? Deze workshop is helemaal gratis! Grijp deze kans en begin jouw reis naar Low Code succes. Schrijf je nu in!

Je leert:

  • De basisprincipes van OutSystems: leer hoe je het gebruikt, de meest voorkomende oplossingen die je zelf kunt bouwen en hoe je de levenscyclus van je apps kunt beheren, van ontwikkeling tot prestatiebewaking.
  • Integraties: pas de kracht van je bestaande systemen aan en breid ze uit door ze te integreren met OutSystems, van SAP en webservices tot externe databases en meer.
  • Ontwikkeling en zakelijke samenwerking: maak gebruik van OutSystems om samenwerking, teamwerk en een algemene bedrijfscultuurverandering rond app-ontwikkeling mogelijk te maken.
  • OutSystems best practices voor succes: leer hoe je wijzigingsbeheer, impactanalyse, versiebeheer, beveiliging en authenticatie kunt implementeren, evenals best practices voor documentatie, probleemoplossing, prestatieoptimalisatie en monitoring.

Doelgroep

  • Developers, Architecten en projectmanagers eigenlijk iedereen die meer wil weten over Low Code platform OutSystems.

Prijs per persoon

Gratis

Duur van deze cursus

1 dag

Cursusdata

24 juni 2024
26 augustus 2024
28 oktober 2024
23 december 2024

Deel deze training

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail