Transfer Solutions is benoemd tot één van de vijf OutSystems Premier Training Partners

01-05-2024 • Transfer Solutions

Leerdam, 1 mei 2024 – Transfer Solutions, OutSystems trainingspartner sinds 2018, heeft onlangs de status van OutSystems Premier Training Partners bereikt. Deze status is wereldwijd aan slechts vijf organisaties toegekend. Deze benoeming bevestigt Transfer Solutions’ toewijding aan het leveren van hoogwaardige trainingen en het ondersteunen van professionals in de Nederlandse IT-markt.

Als OutSystems Premier Training Partner biedt Transfer Solutions een breed scala aan trainingsprogramma’s, waardoor een groter aantal deelnemers kan worden gecertificeerd. Deze programma’s worden ondersteund door een uitgebreide pool van ervaren trainers, die voortdurende ondersteuning en training ontvangen van het OutSystems Training Team.

De officiële trainingen van OutSystems worden altijd gegeven door gecertificeerde trainers. De Train-the-Trainer cursussen van OutSystems leveren zowel de technische inhoud als de instructievaardigheden die nodig zijn om effectieve bootcamps te geven aan diverse doelgroepen in variërende omgevingen, waaronder klassikaal, op afstand of hybride.

“Het is een eer voor ons om erkend te worden als een OutSystems Premier Training Partner”, aldus Bart van de Laar, Business Unit Manger bij Transfer Solutions. “Deze benoeming betekent een erkenning voor onze inspanningen voor het leveren van effectieve trainingen van hoge kwaliteit voor professionals, zodat zij hun doelen op het gebied van digitale transformatie kunnen bereiken.”

Transfer Solutions blijft zich inzetten voor het leveren van uitstekende trainingsprogramma’s en ondersteuning aan professionals in de IT-markt, terwijl het zich blijft doorontwikkelen als een toonaangevende speler in de branche.