Transfer Solutions trots op nominatie Computable Award

09-09-2015 • Transfer Solutions

Transfer Solutions is erg trots om voor het tweede jaar op rij te zijn genomineerd voor een Computable Award, dit jaar in de categorie: “Beste ICT opleider van het jaar.”

Transfer Solutions is geen doorsnee aanbieder van opleidingen. Kennis delen zit in ons DNA. Naast alle deelnemers die een van onze officiële Oracle- en Java-trainingen volgen, ontvangen we jaarlijks ruim zeshonderd belangstellenden, die we volledig kosteloos bijpraten over allerlei technologische ontwikkelingen. Dat doen we met de gratis toegankelijke, maandelijkse Transfer Cafés, workshops, roadshows en andere informatieve sessies. Waarom vinden we dat we de eervolle titel ‘Opleider van het jaar 2015’ verdienen?

Hieronder de drie belangrijkste redenen:

  • Kennis vergaren en kennis delen vormen onze roots
  • De ultieme combinatie van theorie en praktijk
  • Transfer Solutions biedt maximale flexibiliteit

Naast deze drie redenen zijn er nog tal van argumenten waarom Transfer Solutions de titel ‘Opleider van het jaar 2015’ verdient. Zo gaat bij ons kwaliteit boven kwantiteit, komen medewerkers van Oracle Nederland bij ons trainingen volgen, bieden we zo nodig coaching bij de klant op locatie en verzorgen we colleges aan de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht. Stuk voor stuk zaken die je terugziet in de drie hoofdredenen voor onze aanmelding: een persoonlijke aanpak in opleiden en leren, de optimale mix van theorie en praktijk en maximale flexibiliteit.

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineert Transfer Solutions, Dutch Innovation Factory met De Haagse Hogeschool, Fontys Hogeschool, Global Knowledge en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in de categorie ‘Ict-opleider van het jaar’.

De jury meent dat de snelheid van het uitwisselen van kennis van groot belang is bij opleiders. De genomineerde partijen weten de rol van technologie in het onderwijs een steun in de rug te geven en nemen een voorbeeldrol aan op dit gebied. Zo stimuleren deze ict-opleiders het samenwerken aan innovatie, met toepasbare oplossingen als gevolg, en brengen ze het bedrijfsleven, het onderwijs, onderzoek en studenten bij elkaar. Deze ict-opleiders doen meer voor de ontwikkeling en innovatie dan enkel lesgeven en opleiden.