Professional Scrum Product Owner Training

Goed product ownership is dé sleutel voor het succesvol werken volgens Scrum. De Product Owner vertegenwoordigt de klant richting het Scrum team en zorgt ervoor dat iedereen met de juiste visie naar het project kijkt. Ook bepaalt hij vanuit het perspectief van de klant of business wat één of meerdere Scrumteams moeten opleveren. In deze training leiden onze trainers je op tot Professional Scrum Product Owner. In twee trainingsdagen komen alle aspecten van het product ownership aan bod. Ook doe je kennis op van de belangrijkste principes van Scrum. Deze training is incl. examen.

Certificering

Na het volgen van deze training leg je online een (Engelstalig) multiple choice examen af. Dit kun je op ieder moment en tijdstip doen, maar uiterlijk binnen twee weken na het volgen van de training. Is de score van dit examen minimaal 85%, dan ontvang je het certificaat ‘Professional Scrum Product Owner’. Deze certificering wordt uitgegeven door Scrum.org.

Je leert

Je bereidt je voor aan de hand van zelfstudie middels materiaal dat je van ons ontvangt. Daags voor de training heb je contact met de trainer zelf, om jouw individuele leerdoelen vast te stellen. De 2 dagen van de training bestaan uit een mix van interactieve werksessies, opdrachten en presentaties. Je volgt deze training in een groep van maximaal twaalf deelnemers. Na de training sluit je af met een examen op Scrum.org, waarna je jouw Professional Scrum Product Owner I certificaat behaalt. Drie weken na de training neemt de trainer contact met je op om te zien hoe het je vergaat in de praktijk.

Doelgroep

Professionals die de rol van Scrum Product Owner vervullen of gaan vervullen. Daarnaast is de training van toegevoegde waarde voor iedereen die vanuit klantoptiek te maken heeft met software development en diepgaande kennis van de Scrum methodiek wil opdoen. Denk hierbij aan projectleiders, projectmanagers, IT-managers en opdrachtgevers.

Voorkennis

Voor deelname heb je geen theoretische voorkennis of ervaring nodig. Wel raden we het aan om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: www.scrumguides.org. De Professional Scrum Product Owner training is geschikt voor minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Prijs per persoon

€ 1.499,-  (exclusief BTW)

Duur van deze cursus

--

Cursusdata

Data (nog) niet beschikbaar / Op aanvraag

Deel deze training

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail