Versterk je OutSystems-vaardigheden met onze Bootcamps!

23-01-2024 • Bart van de Laar

Als opleider in het OutSystems-ecosysteem delen we graag enkele trainingsopties.

Platform Ops Boot Camp

Ben je een Operations Engineer, Lead-developer, of misschien wel een toekomstige Lead-developer? Dan is onze Platform Ops bootcamp perfect voor jou! Gedurende één week leer je alles over het opzetten, monitoren en onderhouden van infrastructuur. Van databaseverbindingen tot het configureren van complete farms, je ontwikkelt diepgaande expertise. Ontdek de geheimen en best practices van User Management, Release Management, Security en Deployment. Na afloop behaal je jouw Professional Platform Ops Engineer certificaat.

Waarom deelnemen?

  • Hands-on ervaring: Gebruik 3 servers om verschillende installaties uit te voeren
  • Volledige scope: Leer niet alleen databaseverbindingen in te stellen, maar configureer ook een complete farm
  • Voor Lead-developers: Krijg diepgaand inzicht in de achterliggende opzet van het platform

OutSystems Developer Security Boot Camp

Wil je alles weten over web- en mobiele beveiliging? Kies dan voor onze Security bootcamp, ontwikkeld in Nederland. Ontvang inzicht in de beveiligingsmogelijkheden van het OutSystems-platform en leer hoe je zelf een veilige applicatie kunt leveren. Essentiële principes van web- en mobiele beveiliging, authenticatie, toegangscontrole en meer komen aan bod. Onze ervaren OutSystems specialisten delen hun praktijkervaring, en je krijgt zelfs de kans om kosteloos het OutSystems Security Specialist-examen af te leggen.

Waarom deelnemen?

  • Diepgaande kennis: Ontvang inzicht in de beveiligingsmogelijkheden van het OutSystems-platform
  • Praktijkervaring: Leer van ervaren OutSystems specialisten
  • Certificering: Kans om kosteloos het OutSystems Security Specialist-examen af te leggen

Bekijk ook ons volledige overzicht van alle opleidingspaden en examens om gemakkelijk te ontdekken welke trainingen je kunt volgen om jouw certificeringen te behalen. Investeer in je groei en verbeter je OutSystems-vaardigheden vandaag nog!