Docenten

Bij Transfer Solutions werken rond de 150 consultants, projectleiders, testers ontwikkelaars en DBA’s. Oracle- en Java-technologie stroomt nog net niet door hun bloed, maar het scheelt niet veel. Met andere woorden: ze beschikken over enorm veel kennis en ervaring, die ze ook nog eens met alle liefde delen met anderen. En ook zij weten: dat lukt het best in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. En dat is ook precies wat onderstaande docenten graag aan u laten zien. En let wel: dit is slechts een selectie van de mensen die u voor uw groep kunt krijgen.

Wim Grommen

“Als werk je hobby is, dan hoef je nooit te werken. Ik beoefen alweer vanaf 1983 mijn grote hobby uit: mensen les geven. Ik heb eerst een aantal jaren in het reguliere onderwijs (wiskunde / natuurkunde aan vmbo-, havo- en vwo-leerlingen) gewerkt.

Vanaf 1991 geef ik cursussen in Oracle-gerelateerde software aan mensen uit het bedrijfsleven, onder andere SQL, PL/SQL, Oracle Developer, Oracle Designer, Datamodelleren met ERM, Databasebeheer, JAVA en APEX-gerelateerde cursussen.”

Patrick Munne

“Ik ben als Oracle DBA-consultant in dienst bij Transfer Solutions. De uitstapjes naar het lesgeven zijn daar een prachtige aanvulling op. Momenteel geef ik bijvoorbeeld de Oracle Database 12c-workshops waarin we de new features bespreken. Ook geef ik de performance- en tuning-workshop. Het leuke is dat ik al mijn praktijkervaring hierin kan verwerken en kan delen met cursisten. Daarnaast leer ik op mijn beurt weer van de vragen die ik krijg van de cursisten, die ik daarna weer in de volgende workshop kan verwerken.”

Martijn Habraken

Martijn is een jonge, energieke, innovatieve en professional en heeft de missie om de brug te slaan tussen business en IT. Zijn belangrijkste prioriteit is het creëren van oplossingen die: Direct waarde toevoegen aan het bedrijf, de ideologie van het management visualiseren en de gebruikerstevredenheid van de doelgroep verbeteren! Naast zijn inzet bij klanten, geeft Martijn bij Transfer Solutions de OutSystems Boot Camps. Met een gemiddeld slagingspercentage van boven de 90% (Associate Developer) leert hij developers, DBA-ers, beheerders en management de basis en de gevorderde kneepjes van het OutSystems Platform.