Docenten

Bij Transfer Solutions werken rond de 200 consultants, projectleiders, testers ontwikkelaars en DBA’s. Oracle- en OutSystems-technologie stroomt nog net niet door hun bloed, maar het scheelt niet veel. Met andere woorden: ze beschikken over enorm veel kennis en ervaring, die ze ook nog eens met alle liefde delen met anderen. En ook zij weten: dat lukt het best in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. En dat is ook precies wat onderstaande docenten graag aan u laten zien. En let wel: dit is slechts een selectie van de mensen die u voor uw groep kunt krijgen.

Karin Soutberg

Naast mijn functie als OutSystems consultant maak ik een ander ook graag wegwijs in het platform. Dit doe ik zowel in mijn dagelijkse werk door het begeleiden van nieuwe medewerkers als in het geven van de OutSystems cursussen. Het leuke van cursus geven is daarnaast dat ik zelf ook altijd weer iets nieuws leer van de vraagstukken die de cursisten meenemen!

Marlies Quaadgras

Tijdens mijn werk als OutSystems Techlead, ben ik verschillende situaties in een aantal projecten tegen gekomen. Het is altijd belangrijk om een solide en stevig Architecture te gebruiken, vooral in grotere projecten. Als trainer van de “Base Architecture Boot Camp”, combineer ik mijn kennis van de theorie met echte voorbeelden uit de praktijk. Daarmee hoop ik studenten te insprireren en goed voor te bereiden op het examen.

Ruben de Gelder

Naast mijn werk als BI consultant, vind ik het leuk om mensen en techniek met elkaar te verbinden. Wat ik uitdagend vind aan dit werk is dat het zo afwisselend is, elke klant of cursist heeft zijn eigen vraagstelling. Mijn enthousiasme wil ik graag aan mijn curisten overdragen door ze wegwijs te maken in een nieuwe tooling (KNIME) om ze zo op weg te helpen hun eigen vraagstellingen op te lossen.