Docenten

Bij Transfer Solutions werken rond de 140 consultants, projectleiders, testers ontwikkelaars en DBA’s. Oracle- en Java-technologie stroomt nog net niet door hun bloed, maar het scheelt niet veel. Met andere woorden: ze beschikken over enorm veel kennis en ervaring, die ze ook nog eens met alle liefde delen met anderen. En ook zij weten: dat lukt het best in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. En dat is ook precies wat onderstaande docenten graag aan u laten zien. En let wel: dit is slechts een selectie van de mensen die u voor uw groep kunt krijgen.

Martijn Habraken

Martijn is een jonge, energieke, innovatieve en professionele consultant en heeft de missie om de brug te slaan tussen business en IT. Zijn belangrijkste prioriteit is het creëren van oplossingen die: Direct waarde toevoegen aan het bedrijf, de ideologie van het management visualiseren en de gebruikerstevredenheid van de doelgroep verbeteren! Naast zijn inzet bij klanten, geeft Martijn bij Transfer Solutions de OutSystems Boot Camps. Met een gemiddeld slagingspercentage van boven de 90% (Associate Developer) leert hij developers, DBA-ers, beheerders en management de basis en de gevorderde kneepjes van het OutSystems Platform.

Rosanne van Tol

Rosanne is een enthousiaste OutSystems docent. Ze heeft voor verschillende Oracle en OutSystems klanten gewerkt aan het opzetten van een applicatie, het maken van een backoffice en het leggen van connecties met andere services. Tevens past ze haar kennis toe bij het ontwikkelen van front-end en mobile applicaties. Tijdens haar projecten begeleidt ze regelmatig beginnende OutSystems ontwikkelaars. Rosanne geeft verschillende OutSystems Boot Camps.

Brian van Bruggen

Brian werkt als UX specialist en APEX consultant aan diverse projecten. Door zijn oog voor detail en esthetiek en zijn multidisciplinaire specialisatie ontwikkelt hij applicaties die niet alleen waarde toevoegen aan de organisatie, maar daarnaast ook zeer intuïtief in gebruik zijn. Brian verzorgt verschillende APEX trainingen.