Docenten

Bij Transfer Solutions werken rond de 150 consultants, projectleiders, testers ontwikkelaars en DBA’s. Oracle- en Java-technologie stroomt nog net niet door hun bloed, maar het scheelt niet veel. Met andere woorden: ze beschikken over enorm veel kennis en ervaring, die ze ook nog eens met alle liefde delen met anderen. En ook zij weten: dat lukt het best in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. En dat is ook precies wat onderstaande docenten graag aan u laten zien. En let wel: dit is slechts een selectie van de mensen die u voor uw groep kunt krijgen.

Martijn Habraken

Martijn is een jonge, energieke, innovatieve en professional en heeft de missie om de brug te slaan tussen business en IT. Zijn belangrijkste prioriteit is het creëren van oplossingen die: Direct waarde toevoegen aan het bedrijf, de ideologie van het management visualiseren en de gebruikerstevredenheid van de doelgroep verbeteren! Naast zijn inzet bij klanten, geeft Martijn bij Transfer Solutions de OutSystems Boot Camps. Met een gemiddeld slagingspercentage van boven de 90% (Associate Developer) leert hij developers, DBA-ers, beheerders en management de basis en de gevorderde kneepjes van het OutSystems Platform.

Gilbert Rattink

“Ik heb ooit een eerstegraads lesbevoegdheid gehaald, maar nooit op een middelbare school les gegeven: dat had vooral te maken met de gemiddelde motivatie van een leerling. Met die motivatie is het bij de gemiddelde cursist van Transfer Solutions heel anders gesteld. En dat maakt lesgeven zo leuk: gemotiveerde cursisten dagen me uit, halen het beste uit mij en krijgen dus ook het beste van mij. Ik heb behalve plezier in het lesgeven ook plezier in het programmeren. Ik hoop altijd dat ik tijdens mijn lessen ook wat van dat plezier kan overdragen.”

Paul Boekschoten

Na mijn studie Biomedische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik de studie Bioinformatics aan de Wageningen Universiteit gevolgd en sinds 2011 werkzaam bij Transfer Solutions. De overstap naar de IT betekende een volledig Oracle leertraject bij Transfer Education. Ik ken Transfer Education dus ook als cursist en heb in de praktijk ervaren hoe het is om les te krijgen van bevlogen mensen.

Als consultant werk ik met name op projecten waar in korte tijd nieuwe technologie wordt toegepast. Dat zijn dan met name projecten met een sterke webcomponent (webservices, front end development) erin.