Architecture Specialization

Het examen richt zich op praktische kennis en scenario’s die jouw kennis en professionele ervaring valideren. De specialisatie Architectuur richt zich op de fundamenten van OutSystems applicatiearchitectuur, zoals Architecture Canvas, ontwerpproces en validatie, architectuurpatronen, applicatiesamenstelling en style guide architecture.

Je kunt je aanmelden voor dit examen door op de onderstaande inschrijfknop te klikken. Kies bij het registreren het juiste examen en kies vervolgens Prometric Certification Center

Het Architecture Specialization-examen richt zich op de fundamenten van OutSystems Architecture-ontwerp. Gericht op ontwikkelaars of architecten die redelijk autonoom zijn in het ontwerpen van een goede OutSystems Architectuur, met een schaalbare mindset en met als doel bij te dragen aan een efficiënte en gezonde levenscyclus van applicaties. Dit is een belangrijke stap op je reis om een OutSystems Professional Developer en/of Architect te worden. De beste manier om je voor te bereiden op dit examen is door de Base Architecture Bootcamp te volgen.

Prijs per persoon

€ 93,-  (exclusief BTW)

Examendata

7 maart 2024
22 maart 2024
4 april 2024
19 april 2024
2 mei 2024
30 mei 2024
21 juni 2024

Deel dit examen

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail