Architecture Specialization

Het examen richt zich op praktische kennis en scenario’s die jouw kennis en professionele ervaring valideren. De specialisatie Architectuur richt zich op de fundamenten van OutSystems applicatiearchitectuur, zoals Architecture Canvas, ontwerpproces en validatie, architectuurpatronen, applicatiesamenstelling en style guide architecture.

Je kunt je aanmelden voor dit examen door op de onderstaande inschrijfknop te klikken. Kies bij het registreren het juiste examen en kies vervolgens Prometric Certification Center

Inschrijven

Het Architecture Specialization-examen richt zich op de fundamenten van OutSystems Architecture-ontwerp. Gericht op ontwikkelaars of architecten die redelijk autonoom zijn in het ontwerpen van een goede OutSystems Architectuur, met een schaalbare mindset en met als doel bij te dragen aan een efficiënte en gezonde levenscyclus van applicaties. Dit is een belangrijke stap op je reis om een OutSystems Professional Developer en/of Architect te worden. De beste manier om je voor te bereiden op dit examen is door de Base Architecture Bootcamp te volgen.

Inschrijven

Prijs per persoon

€ 93,- (exclusief BTW)

Examendata

6 oktober 2023
27 oktober 2023
24 november 2023
8 december 2023
22 december 2023

Deel dit examen

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail