Associate Reactive Developer Certification

Het examen richt zich op praktische kennis en scenario’s die je kennis en professionele ervaring valideren. Het Associate Reactive Developer-examen richt zich op de fundamenten van OutSystems reactieve applicatie-ontwikkeling, gemeenschappelijk voor reactieve web- en mobiele applicaties, zoals datamodellering, UI-ontwikkeling, logica, schermlevenscyclus en modulaire architectuur. De beste manier om je voor te bereiden op het Associate Reactive Web Developer-examen is door de Reactive Developer Boot Camp te volgen.

Je kunt je aanmelden voor dit examen door op de onderstaande inschrijfknop te klikken. Kies bij inschrijven het juiste examen en kies daarna voor Prometric Certification Center.

Voor ontwikkelaars die nieuw zijn bij OutSystems en eenvoudige reactieve web- en mobiele applicaties ontwikkelen. Dit is een van de eerste stappen om uw OutSystems-reis als gecertificeerde ontwikkelaar een kickstart te geven. De beste manier om je voor te bereiden op het Associate Reactive Web Developer-examen is door deel te nemen aan de Reactive Developer Boot Camp.

Prijs per persoon

€ 186,-  (exclusief BTW)

Examendata

7 maart 2024
22 maart 2024
4 april 2024
19 april 2024
2 mei 2024
30 mei 2024
21 juni 2024

Deel dit examen

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail