ODC Associate Developer Certification

Het ODC examen richt zich op praktische kennis en scenario’s die je kennis en professionele ervaring valideren. Het ODC Associate Developer-examen richt zich op de fundamenten van OutSystems reactieve applicatie-ontwikkeling, gemeenschappelijk voor reactieve web- en mobiele applicaties, zoals datamodellering, UI-ontwikkeling, logica, schermlevenscyclus en modulaire architectuur. De beste manier om je voor te bereiden op het ODC Associate Web Developer-examen is door de ODC Developer Bootcamp te volgen.

Je kunt je aanmelden voor dit examen kan door op de onderstaande inschrijfknop te klikken. Kies bij inschrijven het juiste examen en kies daarna voor Prometric Certification Center.

Inschrijven

Voor ontwikkelaars die nieuw zijn bij OutSystems en eenvoudige ODC web- en mobiele applicaties ontwikkelen. Dit is een van de eerste stappen om jouw OutSystems-reis als gecertificeerde ontwikkelaar een kickstart te geven. De beste manier om je voor te bereiden op het ODC Associate Web Developer-examen is door deel te nemen aan de ODC Developer Boot Camp.

Inschrijven

Prijs per persoon

€ 196,- (exclusief BTW)

Examendata

6 oktober 2023
27 oktober 2023
24 november 2023
8 december 2023
22 december 2023

Deel dit examen

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail